top of page
Image by Toa Heftiba

VACATURE

Vrijwilliger

Werken als vrijwilliger bij Heem vzw?

In het werven van vrijwilligers hebben we aandacht voor krachten en kwaliteiten van de vrijwilliger. De unieke positie van de vrijwilliger binnen Heem vzw vraagt om een wederzijds engagement. De vrijwilliger mag van de organisatie verwachten dat de organisatie haar krachten inzet om het engagement van

de vrijwilliger te helpen waarmaken. 

Wie ?
Je bent gedreven, enthousiast, volhoudend, niet gauw van je sokken geblazen en beschikt over een goede dosis humor.
Je hebt een groot hart en gelooft in de veerkracht van onze jongeren.

Wat ?

Je hebt zin en tijd om onze jongeren regelmatig bij te staan met de dagelijkse activiteiten en onze werking te ondersteunen.

Misschien heb je ruimte om een van onze onze projecten te ondersteunen bv met het creëren van een leeftuin voor onze jongeren.

Hoe ?

We organiseren een kennismakingsgesprek waarbij we polsen naar je verwachtingen en waar we wat meer uitleg geven over onze werking.  We zoeken naar een overeenkomst tussen jouw beschikbaarheid, interesses en de nodige steun bij een jongere en laten jullie kennismaken.  Als iedereen het verder ziet zitten, maken we een vrijwilligerscontract op zodat je in orde bent voor de verzekering.  We vragen van jou ook een bewijs van goed gedrag en zeden model 2. We maken concrete afspraken over wanneer de activiteit plaatsvindt.  Je krijgt een aanspreekpersoon toegewezen binnen Heem voor vragen e.d. 

Als vrijwilliger ben je gebonden aan de geheimhoudingsplicht.

Interesse om aan de slag te gaan als vrijwilliger?
Stuur je motivatie en CV naar werkenbij@heemvzw.be

Interesse?

Heem vzw is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiairs om onze teams te versterken. We posten regelmatig nieuwe vacatures. Spontaan solliciteren kan altijd per mail via werkenbij@heemvzw.be.  We kijken alvast uit naar je CV en persoonlijke motivatiebrief

bottom of page